Glem iPhone 7 – Vent på iPhone 8

Næste år fylder Apples iPhone 10 år, og her peger rygterne på et helt vildt nyt iPhone design. Se de vilde specifikationer her
iphone 8
Er dette Apples 2017 iPhone 8-model?

Går du og venter på Apple nye iPhone 7 model, så vent lige lidt endnu. De seneste rygter peger nemlig på de vildeste 2017 design-rygter nogensinde.

Som I måske ved, så fylder Apples smartphone næste år hele 10 år, og her siges Apple at droppe S-modellen, altså iPhone 7S, og i stedet lancere iPhone 8. Næste års modellen kan ifølge rygterne have en fuld kant-til-kant OLED skærm, mens kameraet og hjem-knappen, vil være integreret i selve skærmen. Med andre ord, vil du ikke kunne se kameraet eller hjem-knappen på iPhone 8.

Ifølge flere engelske tech-hjemmesider vil iPhone 8 omfatte et helt nyt design og slet ikke ligne noget vi kender. iPhone 8 vil komme i tre forskellige udgaver, iPhone 8 mini, iPhone 8 og iPhone 8 Plus og bl.a. omfatte større batteri og trådløs opladning.

Om disse rygte kommer til at holde vand, ved vi ikke endnu. Noget som vi dog ved er, at Apple planlægger noget stort til deres iPhone 2017-model.

Hvad tror du?