LG G5 kommer til Danmark d. 15 april

Nu kan man endelig forudbestille LG’s roste smartphone LG G5, der blev introduceret på Mobile World Congress tidligere i år. LG G5 og LG Friends vil blive lanceret over hele landet den 15. april.
lg g5
LG G5 - foto: LG

- Vi er ikke kun stolte af LG G5, men også spændt på, hvordan den vil blive modtaget af de danske kunder, siger David Montanya, Nordic GTM Mobile manager, LG Electronics. Roserne til LG G5 & Friends har regnet ned siden vi viste dem første gang på MWC, og nu ser vi frem til at få den samme modtagelse i Danmark.

LG G5 er udelukkende formgivet i metal og kommer med et unikt slide-out batteri, der gør det nemt at udskifte et fladt batteri med et fuldt opladet på blot få sekunder. Et ekstra 135 graders vidvinkelobjektiv gør det muligt at vælge mellem standard eller vidvinkel, når du tager billeder. Hertil kommer, at den altid tændte 3,5’’ skærm viser de vigtige oplysninger, uden at man skal vække telefonen. Som med forgængerne finder man kameraet og ’startknappen’ pænt integreret i bagpanelet.

LG G5 bliver lanceret i Norden den 15. april med en cirka pris på 4.990 DKK.