Mini iPhone præsenteres den 21. marts

Apple åbner døren til en ny event den 21. marts, hvor rygterne bl.a. peger på en ny mini iPhone model på 4 tommer og en ny iPad
iphone se
iPhone SE - foto: Appleinsider

Overvejer du at købe en ny iPhone, så burde du vente lidt endnu. Apple siges nemlig at præsentere en 4 tommer iPhoni model i næste uge. Apple inviterede for et par dage siden verdenspressen til en efterårsevent med overskriften ’Let’s loop you in’.

Den nye iPhone siges at blive kaldt iPhone SE eller iPhone 6 mini, der som sagt, omfatter en skærmstørrelse på 4 tommer med 640x1136 pixels. Den bliver 7,6 mm tynd, kører Apples nyeste A9-processor, et 12 megapixel kamera og NFC. Prismæssigt siges den nye iPhone model at ligge lige under de fem tusinde kroner.

En ny iPad Air siges også at være på trapperne. Rygterne peger på at kameraet fra iPhone 6S vil finde vej til den kommende iPad og dermed give 4K-optagelse. Den nye iPad Air vil komme i tre udgaver, 16GB, 64GB og 128GB, mens prisen for 16GB vil ligge omkring de 3.800 kroner. Pt ved vi ikke meget om den kommende iPad Air model.

Som sagt, så afholdes der en begivenhed næste uge, hvor Apple præsenterer en ny iPhone, samt iPad. Vi glæder os utrolig meget – gør du?