3 nye iPhones i 2016 - Her er alle rygterne om iPhone 7

De nyeste rygter om Apples kommende iPhones, peger bl.a. på at være vandafvisende, tyndere end den nuværende model, samt tilbyde 3GB RAM
foto: Apple

Selvom Apple næsten lige har lanceret iPhone 6S og 6S Plus, kan vi da stadig fortælle lidt om de seneste rygter omkring Apples kommende model, iPhone 7. Ifølge rygterne, vil Apple lancere tre nye iPhone modeller i 2016. Disse er iPhone 7 med en 4.7 tommer skærm, en iPhone 7 Plus på 5.5 tommer og en mindre udgave af iPhone 7 på 4 tommer, som kan komme i tre forskellige navne: iPhone 7 mini, iPhone 7C eller iPhone 6C. Lad os begynde med designet.

Design
De nye iPhones siges at komme med et helt nyt design i fire forskellige farver, sort, hvid, guld og rosa. iPhone 7 vil blive den tyndeste iPhone hidtil på kun 6mm, hvis vi altså skal tro på rygte-kongen, Ming-Chi Kuo, som flere gange har haft ret når det kommer til iPhones og rygter. Hvordan iPhone 7 kommer til at se ud er svært at sige på nuværende tidspunkt.

Vandafvisende
iPhone 7 vil også blive mere vandtæt, som betyder at du i 2016 vil få muligheden for at tage billeder og optage video under vandet. Dette er noget vi allerede kender fra Android-enhederne, fra bl.a. Samsung og Sony.

Andre specifikationer
Vi ved ikke så meget om den kommende iPhone, dog peger rygterne på højere RAM. Den nuværende iPhone kommer med 2GB RAM, mens iPhone 7 vil byde på 3GB RAM.

Hvad synes du om rygterne? Har du måske hørt flere rygter? Så må du meget gerne dele dem med os på kommentarboksen nedenfor.