Samsung lancerer to nye smartphones

Samsung har for nylig lanceret to nye Galaxy A-serie, der bl.a leverer stilrent design og flere kamerafunktioner til den moderne forbruger. Blandt andet en gif-funktion indbygget i telefonen
galaxy a5
Galaxy A5 - foto: Samsung

Samsung er klar med to nye Galaxy A-serie-modeller, hvor stilrent design samt lette og forbedrede kamerafunktioner er nogle af nyhederne. 2016-versionen af Galaxy A-serien er udviklet med Samsungs seneste skærmteknologi, og kommer i to størrelser: 5,2 tommer for A5 og 4,7 tommer for A3.

”Innovation og udvikling hos Samsung sker i vid udstrækning i dialog med vores kunder. Et eksempel på det er designet i den nye Galaxy A-serie, som er meget inspireret af det designsprog, vi anvendte i Galaxy S6, og som vores kunder virkelig har sat pris på”, siger Jimmy Voss, salgschef for IM hos Samsung Danmark.

Galaxy A-serien fortsætter i samme spor som tidligere Galaxy-modeller med et tyndt kvalitetsdesign i glas og metal. Den nye Galaxy A har også en smallere indramning af skærmen for at give en bedre visuel oplevelse.

Sjovere billedredigering direkte på mobilen
Galaxy A-serien kommer med et forbedret kamerasystem, som giver både lysere og mere klare billeder og film. Galaxy A5 er udstyret med Optical Image Stabilization (OIS) for at mindske slørede billeder, og både A5 og A3 har en F1.9-linse forrest og bagerst, hvilket muliggør gode billeder selv i dårligt lys. Med Samsungs Quick Launch-funktion, som aktiveres med et dobbeltklik på hjemknappen, starter kameraet med det samme, så du hurtigt kan fange spontane fotomuligheder i farten.

Med nye selfie-funktioner som Wide Selfie, Palm Selfie og en række effekter kan du nemt lave sjove og imponerende billeder af dig selv og dine venner. Du kan til og med lave animerede gif-videoer direkte på mobilen.

Info om Galaxy A5
Samsung Galaxy A5 med en full HD Super AMOLED-skærm på 5,1 tommer (1920x1080). Telefonen er udrustet med en ottekernet processor (Octa 1.6GHz). Operativsystem Android 5.1 (Lollipop). Forberedt til Samsung Pay (MST och NFC-teknik), Samsung Knox, S-Voice, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4/5GHz),Bluetooth v 4.1, NFC (UICC, eSE), ANT+, USB2.0. RAM-hukommelse 2GB och 16GB intern hukommelse + støtte til microSD på op til 128GB. Galaxy A5 måler 144,8 x 71,0 x 7,3 mm, 155g. Batteri 2,900mAh, Fast Charging. Galaxy A5 lander i butikkerne den 28. januar 2016.

Prisen på Galaxy A5 er sat til 3.299 kroner

Info om Galaxy A3
Samsung Galaxy A3 med en HD Super AMOLED-skærm på 4,7 tommer (1280x720). Telefonen er udrustet med en ottekernet processor (Octa 1.5GHz). Operativsystem Android 5.1 (Lollipop). Udrustet med Samsung KNOX, S-Voice, Wi-Fi 802.11 b/g/n,Bluetooth v 4.1, NFC (UICC), ANT+, USB2.0. RAM-hukommelse 1,5GB och 16GB intern hukommelse + støtte for microSD på op til 128GB. Galaxy A3 måler 134,5 x 65,2 x 7,3 mm, 132g. Batteri 2,300mAh. Galaxy A3 lander i butikkerne den 28. januar 2016.

Prisen på Galaxy A3 er sat til 2.499 kroner.