Apple melder om rekordsalg af iPhone 6s og iPhone 6s Plus

Apple meddelte i dag, at de har solgt mere end 13 millioner nye iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-modeller bare tre dage efter lanceringen – det er ny rekord
iphone 6s iphone 6s plus
iPhone 6S og 6S Plus - foto: Apple

Apple har netop meddelt, at virksomheden har solgt mere end 13 millioner nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus-modeller.

“Salget af iPhone 6s og iPhone 6s Plus har været fænomenalt – det har langt overgået tidligere salgsresultater for den første weekend i Apples historie,” siger Tim Cook, adm. direktør for Apple. “Kundernes feedback er fantastisk, og de elsker 3D Touch og Live Photos. Vi kan slet ikke vente med at kunne tilbyde iPhone 6s og iPhone 6s Plus til kunder i endnu flere lande den 9. oktober.”

iPhone 6s og iPhone 6s Plus giver iPhones revolutionerende Multi-Touch-grænseflade en kraftfuld ny dimension med 3D Touch, der kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen, så du kan gøre alt muligt, stort som småt, hurtigere og nemmere. De nye iPhones introducerer Live Photos, som giver liv til stillbilleder og dermed forvandler øjeblikke, der er frosset fast i tiden, til uforglemmelige levende minder. Live Photos, 3D Touch, 12-megapixels iSight-kamera, 5-megapixels FaceTime HD-kamera med Retina Flash m.m. drives af A9-processoren, der er designet af Apple, og som er den mest avancerede processor nogensinde i en smartphone. Den giver en hurtigere ydeevne og en fantastisk batteritid. iPhone 6s og iPhone 6s Plus er udviklet med det stærkeste glas på nogen smartphone og aluminium i 7000-serien – den samme legering, som bruges til rumfartøjer – i smukke metalliske farver, og nu også i rosaguld.

iPhone 6s og iPhone 6s Plus vil kunne fås i mere end 40 yderligere lande fra den 9. oktober, inklusive Danmark, Mexico, Rusland, Spanien og Taiwan. De nye iPhones vil kunne fås i over 130 lande inden årets udgang.