Her er Samsungs nye armbåndsur - Gear S2

Samsung har netop lanceret virksomhedens nyeste armbåndsur - Gear S2. Her er alt hvad du behøver at vide
gear s2
Gear S2 - foto: Samsung

Design
Det første, man lægger mærke til ved Gear S2, er det minimalistiske runde design. Gear S2 fås i to versioner, som du kan personalisere med forskellige armbånd (sælges separat)og baggrundsbilleder. Så nu kan du være både punktlig og stilig på én og samme tid.

Rund UI
Du har nu adgang til de vigtigste funktioner fra din smartphone direkte på dit håndled. Drej forsigtigt på boettringen omkring uret for at scrolle igennem e-mails, zoome ind på et kort eller spille den næste sang. De forskellige apps er tilpassede til den runde brugergrænseflade. På højre side sidder de populære hjem- og tilbage-knapper.

S Health
Mål og følg din daglige træning med f.eks. S Health og Nike+. Mål f.eks. din puls, hvor meget vand og kaffe du drikker, og tæl dine skridt. Hold dig aktiv med en indbygget PT som puster i din nakke.

Styrken
Den holdbare batteriet giver dig en bekymringsfri dag, kan det gå op til 2-3 dage, før du skal genoplade igen. Tizen OS tillader alle de sensorer, der anvendes til max og kan køre applikationer selvstændigt uden tilslutning til din smartphone.

Specifikationer
Skærm: 1.2 tommer Super AMOLED (360x360) 302ppi
Processor: Dual Core 1.0GHz
Styresystem: Tizen til armbåndsur
Hukommelse: 4GB
RAM: 512MB
Batteri: Trådløs ladning, 250mAh Li-ion (Brug ca. 2-3 dage)
Tilslutning: Bluetooth og Wi-Fi
Andet: Vandtæt, støvtæt, 11.4mm tyk, Gear S2 vejer 47 gram, Gear S2 Classic vejer 42 gram

Pris og tilgængelighed
Kommer til oktober
Gear S2: 2.599 kroner
Gear S2 Classis: 2.999 kroner

nyheder: 
Quick Text: 
Samsung