De nye iPhones præsenteres i morgen

Apples årlige iPhone-event begynder i morgen kl. 19 dansk tid. Her siges Apple at præsentere to nye iPhones, som ifølge rygter med stor sandsynlighed vil blive kaldt iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Læs her hvad vi ellers kan forvente
rygte iphone 6s rosaguld?
Er dette Apples nye iPhone 6S rosaguld

Den årlige iPhone-begivenhed bliver afholdt i morgen i San Francisco kl. 19 dansk tid, hvor Tim Cook og co. ifølge rygterne vil præsentere to nye iPhones, et nyt Apple TV med en ny fjernbetjening, iOS 9 og måske endda en iPad Pro. Med lad først begynde med de to iPhones, som selvfølgelig er dagens stjerner.

iPhone 6S og iPhone 6S Plus
Som vi kan høre på navnet "S" bliver der ingen stor design forandring på Apples kommende iPhone modeller, dog finder vi en lille forandring på dimensionerne på de nye iPhones, som siges at være 2mm tykkere end forgængeren. Apple skulle ifølge rygterne også have ændret på materialet på de nye iPhones, som angivelig skulle være noget stærkt materiale, for at fjerne den store risiko, som de oplevede sidste år med bøjningen af iPhone 6 Plus .

Apple siges at tilføje en ny funktion på de kommende iPhone modeller, som vi allerede kender fra deres Apple Watch. Funktionen hedder "Force Touch", som gør, at når man trykkere hårdere på skærmen, vil de dukke nye funktioner eller muligheder op på skærmen. Force Touch vil bl.a. være i stand til at opdage, hvor du trykker og hvor hårdt du trykker på skærmen.

De nye iPhones siges at omfatte et 12 megapixel kamera med 4K video optagning, som i sammenligning til de nuværende iPhone 6-modeller, er en stor opgrading, da iPhone 6 og iPhone 6 Plus omfatter et 8 megapixel HD kamera. Front FaceTime kameraet siges også at få en opgrading, nemlig fra et 1.2 megapixel kamera til 5 megapixel. Det er store opdatering, hvis rygterne selvfølgelig taler sandt.

iPhone 6S og 6S Plus siges at komme i 16GB, 64GB og 128GB hukommelse, med fire forskellige farver, sort, hvid, guld og rosaguld.

Apple TV
Det er tre år siden Apple sidst opdaterede deres Apple TV, så chancerne for at de vil præsentere et nyt Apple TV i morgen, er store. Det nye Apple TV siges at være kraftigere, hurtigere og måske endda komme med et nyt design. En ny fjernbetjening siger også at være på trapperne, hvor der bl.a. skulle være indbygget Siri. Designmæssigt skulle fjernbetjeningen også få en ny stil.

iOS 9
Med nye iPhone modeller på trapperne, medfølger der selvfølgelig også et nyt iOS styresystem. Denne gang hedder styresystem iOS 9 og kommer med en del forandring, såsom forlænget batterilevetid,  hurtigere og bedre respons og forbedret sikkerhed med sekscifrede adgangskoder. iOS 9 fylder heller ikke så meget som iOS 8. iOS 9 er kun 1.3GB lille, mens iOS 8 er hele 4.58GB stor. iOS 9 siges at blive lanceret den 16. september kl. 19 dansk tid.

iPad Pro
Rygterne begyndte sidste år, hvor flere gadget-sider skrev, at Apple snart vile lancere en iPad Pro. Nu går der rygter om at Apple i morgen vil præsentere en ny iPad Pro, som vi dog ikke tror vil ske. Hvis Apple præsenterer en ny iPad udgave, vil det med sikkerhed først blive i oktober måned, hvor Apple vil afholde iPad-begivenheden. Her siges der at Apple vil lancere iPad Air 3, iPad mini 4 og en iPad Pro, som forventes at omfatte en 12.9 tommer skærm.

Som sagt så afholdes begivenheden i morgen kl. 19. dansk tid og du kan streame begivenheden live på Apples webside fra din iPhone, iPad eller Mac.