Angry Birds 2 kommer den 30. juli

Anrgy Birds skaberne, Rovio, har netop bekræftet at en ny Angry Birds spil allerede er på vej
angry birds 2
Angry Birds 2 - foto: Rovio

Tilbage i december 2009, da Rovio blot var en lille virksomhed, udgav de deres 52'ene spil, da bestod af farverige fugle, grønne grise, en slangebøsse og en super iørefaldende tema melodi. I dag kender vi alle sammen Angry Birds, som har taget verden med storm.

"Med 3 milliarder spil downloads, millioner af fans over hele verden, flere mashups og spin-offs, samarbejde med A-liste berømtheder og meget mere, er vi virkelig stolte over, at Angry Birds er mor til alle mobile spil apps. Og nu er vi stolte af at annoncere moderen til alle efterfølgere - Angry Birds 2!", skriver Rovio på deres hjemmeside.

"Alle os her på Rovio kan ikke vente med at vise vores fans, hvad vi har lavet! Vi er SUPER glade. Følg Angry Birds på Facebook, Twitter, Instagram, Vine og YouTube i løbet af de næste par uger, hvor vi vil afsløre endnu mere", afslutter Rovio.

Angry Birds 2 forventes at blive klar til forskellige app butikker på verdensplanen den 30. juli.