Microsoft arbejder på ny web-browser

Ifølge flere amerikanske online medier, siges Microsoft at arbejde på en hel ny web-browser med navnet Spartan
internet explorer
Internet Explorer - foto: Microsoft

Internet Explorer kan meget snart blive fortid. Microsoft siges nemlig at arbejde på en ny web-browser, som ifølge amerikanske medier vil blive kaldt Spartan. Spartan siges ikke at være en opdatering af Microsofts eksisterende browser, men at man er begyndt på at kode en hel ny browser.

Årsagen til Microsoft har valgt at arbejde på en ny browser, er fordi browser såsom, Safari, Firefox og Google Chrome har skabt stor konkurrence. Selvom Internet Explorer kommer som en standard browser på alle Windows computere, vælger mange at hente en anden browser.

Internet Explorer blev lanceret for 19 år siden, nemlig den 16. august 1995.