LG planlægger G Watch R2 lancering til marts

Den sydkoreanske it-gigant, LG, siges at gøre sig klar til endnu en armbåndsur-lancering. Uret vil blive lanceret ved den årlige Mobile World Congress i Barcelona
lg g watch r
G Watch R - foto: LG

Knap er der gået tre måneder siden LG sidst har lanceret et smart armbåndsur, planlægger virksomheden allerede et nyt. LGs nuværende model, G Watch R, omfatter en 1.3 tommer OLED skærm, 512 MB RAM, 4GB lagerplads, 1.2 GHz Snapdragon processor og et kraftigt batteri på 410 mAh.

Efterfølgeren af LGs nuværende ur, G Watch R 2, siges bl.a. at komme med 4G netværk, og nej, det vil ikke gør tiden hurtigere. Joke til side - modellen siges at komme ved den årlige Mobile World Congress, som afholdes hvert år i Barcelona. I år afholdes messen fra den 2. marts, til og med den 5. marts 2015.

Den nuværende model viser dig forskellige notifikationer og informationer, som fx ubesvarede opkald, SMS-beskeder og notifikationer fra sociale medier, og minder dig om kommende møder eller arrangementer. Du kan endda se de seneste vejrudsigter på G Watch R. Og med urets indbyggede PPG-sensor (fotopletysmografi) kan du, kombineret med LG’s trænings- og sundhedsapp, også bruge G Watch R til at måle din puls