Millioner dropper Facebook hver måned

Ifølge en ny rapport, forlader millioner af brugere hver måned det sociale netværk, Facebook
facebook netværk
Facebook netværket - foto: Facebook

En ny undersøgelse har vist, at flere brugere forlader Facebook, og dette skulle Facebook angivelig også være klar over. Selvom Facebook i dag har over 1.3 milliard brugere, er der mange der enten har deaktiveret deres profil ellers også logger de aldrig ind på deres profil.

Rapporten afslører dog, at de ikke kun er Facebook brugerne forlader. Sociale medier, såsom Twitter og Google Plus har i de sidste par måneder set en stor procentdel af deres brugere forlade eller slette deres profil.

Brugerne af de forskellige sociale medier, er angivelig trætte af Facebook, Twitter og Google Plus og prøver i stedet andre sociale medier, såsom Instagram, Whatsapp, SnapChat etc.

Flere Facebook brugere har tit klaget over Facebooks support, som ifølge dem, er utrolig ringe og aldrig hjulpet dem videre. Brugerne har tit oplevet problemer med deres profil og selvom de har kontakte Facebook via mail, har de tit ikke fået svar tilbage.

Ifølge kilder arbejder Mark Zuckenberg og Facebook på, at stoppe netværkets faldende antal brugere.

Hvad er jeres oplevelse med Facebook?