LG præsenterer nyt armbåndsur

LG udvider sit sortiment af de såkaldte ”wearables” - armbåndsure. I juni blev det første produkt lanceret, nemlig LG G Watch, og på IFA 2014 i Berlin vises den nye model G Watch R for første gang
g watch r
LG G Watch R - foto: LG

Det første som fanger opmærksomheden ved G Watch R, er den runde P-OLED-skærm på 1,3 tommer, der ifølge LG viser billeder fra alle vinkler med fantastisk klarhed og farvegengivelse, selv i meget lyse omgivelser. Enheden har en kraftig 1.2GHz Snapdragon 400 processor, 4 GB lagringsplads, 512 MB RAM og et kraftigt batteri på 410 mAh. Det Android Wear-baserede G Watch R er fuldkommen kompatibelt med alle apps fra Google Play Store. Uret er desuden IP67-klassificeret, hvilket betyder, at det bl.a. kan være på en meter dybt vand i 30 min.

Uret viser dig forskellige notifikationer og informationer, som fx ubesvarede opkald, SMS-beskeder og notifikationer fra sociale medier, og minder dig om kommende møder eller arrangementer. Du kan endda se de seneste vejrudsigter på G Watch R. Og med urets indbyggede PPG-sensor (fotopletysmografi) kan du, kombineret med LG’s trænings- og sundhedsapp, også bruge G Watch R til at måle din puls.

Pris og tilgængelighed
LG G Watch R bliver lanceret globalt på udvalgte markeder i fjerde kvartal af 2014. Information vedrørende det nordiske marked, vil blive annonceret på et senere tidspunkt. Du kan se G Watch R på IFA-messen i Berlin d. 5.-10. september på LG’s stand i hal 11.2.