Samsung og Nike i nyt samarbejde - lancerer Nike+ Løbe-app

Ifølge Samsung er kombinationen af app’en Nike+ Running og det nye Samsung Gear S giver den mest opkoblede løbeoplevelse hidtil
gear s nike app
Gear S med Nike app - foto: Samsung

Samsung og Nike har offentliggjort et nyt samarbejde og lancerer Nike+ Running til Gear S. App’en udnytter urets bluetooth og 3G-tilslutning, som ifølge Samsung giver den absolut bedste løbeoplevelse.

Takket være den indbyggede 3G-tilslutning og GPS i Gear S kan du følge din udvikling uden at tage telefonen med på løbeturen. Uret registrerer distance, tempo, puls, NikeFuel-point og tid, helt uden brug af andre enheder. App’en har endda en indbygget musikafspiller så tempoet kan skrues i vejret. GPS’en giver dig et samlet overblik over rute og tempo og via 3G kan du få beskeder fra Facebook-venner i realtid. Nike+ Running er præinstalleret på alle Gear S.