Samsung afslører ny phablet - Galaxy Note Edge

Samsung har netop afsløret en hel ny model til sin Galaxy serie. Enheden omfatter en ekstra skærm på højre side af modellen.
galaxy note edge
Galaxy Note Edge - foto: Samsung

Samsung er virkelig kørende ved IFA 2014 messen, som bliver afholdt i Berlin. Den sydkoreanske virksomheden er indtil videre præsenteret Galaxy Note 4, et nyt armbåndsur - Gear S  og nu kommer der en ny model til Galaxy serien.

Dog adskiller denne model sig utrolig meget fra Samsungs tidligere modeller. Enheden har en ekstra skærm på højre side, som kan en del funktioner. Tanken bag Note Edge er, at man skal kunne se informationer, såsom batteristatus, klokken, notifikationer, som sms, Facebook beskeder eller mistede opkald.

Enheden kommer med en 5.6 tommer Super AMOLED skærm, 2.7GHz Snapdragon 805 processor, 16 megapixel kamera og er 8.5 mm tyk.

Hvornår Samsung har tænkt sig at udgive modellen i Danmark, og til hvilken pris, har selskabet endnu ikke afsløret.