Microsoft lancerer ny Surface Pro tablet

Microsoft har netop præsenteret virksomhedens nyeste tablet, Surface Pro 3, som omfatter en skærmstørrelse på hele 12 tommer. Se specifikationerne længere ned
surface pro 3
Surface Pro 3 - foto: Microsoft

I de sidste par uger og måneder er der gået rygter om, at Microsoft skulle lancere en mini-udgave af deres Surface tablet. Rygterne havde vist fejlet denne gang, da Microsoft præsenterede en stor tablet på hele 12 tommer.

Microsoft nye Surface Pro 3 er tyndere og lettere end de fleste tablets. Ifølge Microsoft vil deres nye tablet erstatte bærbar-computerne.

- De fleste brugere har i dag både en tablet og en pc, fordi de to produkter dækker forskellige behov. Med Surface Pro 3 har vi skabt et produkt, som dækker alle de behov, du som tablet- og pc-bruger har – takket være den større skærm, den lave vægt og de bedste chips fra Intel, siger Martin Thorning Hansen, der er divisionschef for Windows og Surface i Microsoft Danmark.

Den nye Surface Pro omfatter, som sagt, en skærmstørrelse på 12 tommer med en opløsning på 2160 x 1440 pixels og en pixeltæthed på 216. Enheden kommer i forskellige udgaver - se pris og størrelse nedenfor. Andre specifikationer omfatter 5 megapixel kamera på front- og bagsiden, Intel HD Graphics, Bluetooth 4.0 og USB 3.0. Tabletten siges at komme på det danske marked til august.

Surface Pro 3 priser:

  • i3 64GB/4 GB RAM: 6199,- DKK
  • i5 128GB/4 GB Ram: 7799,- DKK
  • i5 256GB/8 GB RAM: 10.049,- DKK
  • i7 256GB/8 GB RAM: 11.999,- DKK
  • i7 512GB/8 GB RAM: 15.149,- DKK