Microsoft lancerer Office til iPad

Microsoft er endelig klar med en Office-pakke til Apples iPad. Pakken inkluderer Word, Excel og PowerPoint
office
Office - foto: Microsoft

Så er ventetiden omsider forbi. Microsoft Office til iPad er endelig blevet lanceret til App Store. Pakken inkluderer Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Dokumenterne, som oprettes via Office-pakken kan gemmes på OneDrive og redigeres af op til fem personer på én gang.

- Office er unikt bygget til iPad, sagde Microsoft ved lanceringen af Office-pakken.

Allerede fra i dag kan brugerne hente appen gratis til iPad, men for at redigere og oprette et dokument, kræves der et gyldigt Office 365-abonnemment. Det bliver spændende at se, om iPad brugerne køber en Office 365-abonnemment, som koster 79.99 kroner om måneden eller fortsat bruger Apples Pages, Keynote og Numbers.

Hvad synes du?