Asus klar med tre nye smartphones i april?

Ifølge den kinesiske hjemmeside, Weibo, vil Asus lancere ZenFone 4, ZenFone 5 og ZenFone 6 næste måned
zenfone 4 5 6
Asus ZenFone 4, 5 og 6 tommer - foto: Weibo / Smartbite.dk

Tilbage i januar ved den årlige gadget-messe, CES 2014, præsenterede Asus to nye smartphones og en ny phablet. Desværre fik vi ingen officiel lanceringsdato på enhederne, men ifølge den kinesiske hjemmeside, Weibo, vil enhederne blive lanceret i Kina den 11. april 2014.

Enhederne, som Asus planlægger at lancerer i april er ZenFone 4, ZenFone 5 og Zenfone 6 - tallene repræsenterer skærmstørrelsen på enhederne. Alle enheder vil efter sigende køre Android 4.3 Jelly Bean, mens opdateringen til KitKat vil ankomme senere på året. Om Asus også planlægger at lancere enhederne i Europa eller Danmark, er der ingen oplysninger om.

ZenFone 4 vil omfatte en 4 tommer display og tilbyde et 5 megapixel kamera, 1.2GHz dual-core Intel Atom processor, 1GB RAM, 4GB intern hukommelse, et 1.200 mAh batteri og siges at koste omkring 100 dollar.

ZenFone 5 vil omfatte en 5 tommer display og tilbyde et 8 megapixel kamera, 2GHz dual-core Intel Atom processor, 1GB RAM, 8GB intern hukommelse, et 2.110 mAh batteri og have en pris på omkring 150 dollar.

ZenFone 6 vil omfatte en 6 tommer display og tilbyde et 13 megapixel kamera, et 2 megapixel frontkamera, 2GHz dual-core Intel Atom processor, 1GB RAM, 8GB intern hukommelse (kan udvides), et stort 3.300 mAh batteri og koste 200 dollar.

Hvad synes du om enhederne?