Arbejder Microsoft på en gratis udgave af Windows 8.1?

Microsoft har længe kæmpet for at fange brugernes opmærksomhed med Windows 8, men nu ser det ud til at Microsoft arbejder på et tilbud ingen kan slå
windows rt surface
Surface Windows RT - foto: Microsoft

Windows 8 er ikke blevet modtaget så godt fra brugernes side, som har fået Microsoft til at ændre en del ting. Windows 8.1 blev lanceret i oktober 2013 og her har man fået startknappen tilbage, dog er det ikke den startknappe vi kender. Med andre ord, er det ikke gået så godt, som Microsoft havde forventet, men ifølge de seneste rygter, vil Microsofts næste opdatering være gratis.

Der går rygter om, at Microsoft skulle arbejde på en gratis udgave af Windows 8.1 Udgaven vil angivelig blive kaldt, Microsoft 8.1 med Bing, som kan betyde at der vil blive forskellige annoncer på startskærmen eller også vil styresystemet ikke lade dig ændre standard søgemaskinen på Internet Explorer.

Microsoft er allerede i gang med at forberede Windows 9, som ifølge flere kilder vil adskille sig fra Windows 8 og minde mere om Windows 7. Windows 9 forventes at blive lanceret i april 2015.

kilde: Mashable