Microsoft udgiver Explorer 11 til Windows 7

Microsoft har netop frigivet sin nyeste browser, Internet Exporer 11, til Windows 7. Browseren kan hentes gratis
internet explorer 11
Internet Explorer på Windows 8.1 - foto: Microsoft

Internet Explorer 11 er standard browseren på Windows 8.1 enheder, men nu kan den også hentes til Windows 7. Microsoft har netop frigivet Internet Explorer 11 til Windows 7 og tilføjer at Explorer 11 på Windows 7 er 30 procent hurtigere end de nærmeste konkurrent browser. Explorer 11 er også 9 procent hurtigere end 10'eren.

Windows 7 er en af de mest populære styresystemer og dette er også årsagen, hvorfor Microsoft vælger at frigive Exporer 11 til Windows 7. Selvom Microsoft har udgivet Windows 8.1, så er der stadig mange der bruger Windows 7.

Microsofts nye browser ser også ud til at være en meget sikker browser, som ifølge nye undersøgelser blokerer 92 procent af malware og pishing-angreb, i forhold til 71 procent på Googles Chrome.

Du kan hente Internet Explorer 11 gratis her: Hent IE11

Skal du hente IE11 eller bruger du en anden browser?