Windows 8.1 lanceres i morgen

Microsoft lancerer Windows 8.1 i morgen. Startknappen kommer tilbage, mens startmenuen desværre ikke vil blive vist
windows 8.1
Windows 8.1 - foto: Microsoft

Windows 8 har siden dens lancering fået hård kritik af flere brugere. Brugerne var utilfredse med nogle af tingene på det nye styresystem, heriblandt startknappen, som blev fjernet fra brugerfladen. Windows 7 har deriblandt været en stor succes for Microsoft og er også svær at lave en efterfølger af, især da folk var glade for at løbe væk fra Vista.

Windows 8 får i morgen en stor opdatering, der vil komme med nye funktioner, samt den savnede startknap vil blive vist på styresystemet. Windows 8.1 vil have startknappen tilbage, men det bliver ikke den samme startknappe vi kender fra tidligere Windows udgaver. Startknappen vil bringe dig tilbage til startskærmen, hvor du kan se dine apps og programmer og ikke give dig muligheden for at se en startmenu.

Windows 8.1 siges at blive udrullet i morgen i hele verden. For dem der har Windows Vista eller Windows 7 og ønsker at opgradere til Windows 8.1, skal betale 120 dollars, for at hente det nye styresystem.