Apple bekræfter iPhone begivenhed

Apple kunne i går aftes sende invitationen ud til pressen og dermed bekræfte rygterne om en iPhone begivenhed, som vil blive afholdt den 10. september
iphone begivenhed
Apples invitationssedl til iPhone event - foto: Apple

Apple har officielt bekræftet en iPhone begivenhed, som vil blive afholdt den 10. september kl. 19 dansk tid. På invitationssedlen står der "This should brighten everyone's day", samt Apple logoet og masser af små farverige cirkler er til at finde på invitationssedlen. De farverige cirkler hentyder måske til iPhone 5C eller virksomhedens kommende styresystem, iOS 7, som vil blive lanceret med den kommende iPhone-model.

De seneste rygter antyder, at iPhone 5S vil komme med fingeraftryksscanner, samt opdateret processorer, nemlig A7 chip, og bedre kameraer. iPhone 5C siges at bruge samme A6 chip og 8-megapixel kamera, som er til at finde i den nuværende iPhone 5.

Det ser ikke ud til at Apple har tænkt sig at afsløre iPad 5 eller iPad mini 2 ved begivenheden. iPad begivenheden siges at blive afholdt senere på året.

Glæder du dig til den 10. september?