WWDC 2013 - hvad kan vi forvente?

Om få dage vil Apple åbner deres årlige udviklerkonference, WWDC 2013, og præsentere nye produkter. Bl.a. forventes der, at Apple vil præsentere deres nyeste styresystem, iOS 7
apple wwdc 2013
foto: Apple

Den 10 juni åbner Apple deres årlige udviklerkonference, Worldwide Developers Conference 2013, i San Francisco, hvor de med stor sandsynlighed vil fremvise deres seneste iOS. Men hvad kan vi ellers forvente af Apple til deres årlige konference?

Macbook Pro og Macbook Air
Ifølge de seneste rygter vil Apple præsentere et tyndere Macbook Pro, som i forvejen har et tyndt design og kun måler 18mm. Macbook Pro og Air siges at blive udstyret med den nye Intel Haswell processor, samt kører Apples nyeste OS X, som også vil blive fremvist ved konferencen.

Mac Pro
Siden 2006 har Apple ikke lanceret en nyere Mac Pro, som de fleste af jer måske ikke kender meget til. Mac Pro er en stationær computer og måske en af Apples hidtil hurtigste Mac computer. De seneste rygter fortæller os, at Apple vil introducere en nyere Mac Pro i den kommende uge. Vi venter spændt.


Mac Pro 2006 - foto: Apple

Apple TV og iWatch
Disse to enheder har længe været rygtet, men aldrig blevet bekræftet af Apple. Vi tror ikke at Apple vil fremvise disse enheder til WWDC, men man ved aldrig med Apple.

Ny musiktjeneste
Ifølge Cnet og New York Times, forbereder Apple på at offentliggøre en ny gratis musiktjeneste, som efter sigende vil blive døbt iRadio. Apples nye musiktjeneste vil ikke erstatte iTunes og hellere ikke være en streamingtjeneste, som Spotify, men derimod en slags radio, som vil være baseret på reklamer. Sangene brugerne vil hører gennem iRadio, vil være sange brugerne kan lide.

Styresystem
Apple har allerede afsløret, at de til deres årlige konference vil fremvise nye versioner af både deres mobil styresystem, iOS, og et nyt styresystem til deres bærbar og stationær computer, OS X.

iOS 7 vil få et helt nyt design og være redesignet af Apples industriel designer, Jonathan Ive. Siden 2007 har Apple ikke ændret meget på designet, udover nogle små ændringer og forbedringer. Tidligere rygter har beskrevet, at den næste iOS vil være fladere og mere abstrakt end den nuværende iOS 6, men dette har Apple endnu ikke bekræftet. Vi kan ikke vente til at se de nye iOS 7.

Skriv i kommentarboksen nedenfor, hvad du mest glæder dig til at se, på Apples årlige WWDC 2013.