Samsung lancerer Galaxy S4 mini

Samsung har i dag lanceret lillebroren til Galaxy S4, Galaxy S4 mini og vil blive tilgængelig i butikkerne i slutningen af juli måned
galaxy s4 mini
Samsung Galaxy S4 mini - foto: Samsung

Samsung har i dag via en pressemeddelelse meddelt Smartbite.dk, at de har lanceret mini versionen af Galaxy S4 - Samsung Galaxy S4 mini. Den har samme høje ydeevne og design, som den nuværende Galaxy S4, men bare i en mindre udgave.

Galaxy S4 mini tilbyder de samme funktioner, som den nuværende Galaxy S4 gør. Du kan tage billeder og tilføje lyd på billedet, så du kan genopleve momentet. Med Group Play appen, kan du lytte til samme musik og spille samme spil med eller mod dine venner. Den indholder også S Translator, som hjælper dig med at oversætte tekst, SMS og e-mail, men desværre er dansk ikke inkluderet. Med Galaxy S4 mini kan du nu styre dit TV via WatchON, som forvandler smartphonen til en fjernbetjening. S Health applikationen hjælper dig med at holde styr på dit kalorieindtag og hvor meget du træner. På det måde kan du holde din krop fit, mens din træner, som hedder Galaxy S4 mini, vil holde styr på din vægt og træning.

Samsung Galaxy S4 mini specifikationer:

 • Skærm: 4.3 tommer qHD Super-AMOLED
 • Processor: 1.7 GHz dual-core
 • Front kamera: 1.9 megapixel
 • Bag kamera: 8 megapixel
 • Hukommelse: 8GB med plads til microSD op til 64GB
 • Understøtter: WiFi, GPS, Bluetooth 4.0 og NFC
 • Batteri: 1.900 mAh
 • Vægt: 107 gram
 • Netværk: 3G og 4G
 • Farver: White Frost og Black Mist
 • Styresystem: Android 4.2.2. Jelly Bean
 • Tilgængelighed: Slutning af juli måned
 • Pris: 3.799 kroner

Hvad synes du om lillebroren til Galaxy S4. Skal du have den?