Er Apple på vej med egen Street View?

En ny patentregistrering fra Apple peger på, at tech-giganten er ved at opbygge et Street View-lignende produkt
street view københavn
Street View over København - foto: Google Street View

Vi kender det fra Google og vi bruger det en gang imellem for hyggens skyld. Google Street View er verdenskendt og bruges af millioner af brugere verden over via Google Earth eller Google Maps. Men nu ser det ud til, at Google meget snart kan få en ny konkurrent, som også vil opbygge et Street View-lignende produkt.

En ny patentregistrering fra Apple peger på, at firmaet nu vil opbygge et Street View produkt, der angivelig skulle være bedre og gøre ting Google Street View ikke kan. Bl.a. skulle man kunne navigere gennem virtuelle landskaber ved blot at flytte ens smartphone rundt i forskellige retninger.

Det kan være at Apple har tænkt sig at opbygge et Street View-lignende produkt, men om det kommer til at være bedre end Googles Street View, er vi ikke sikker på. Grundet til vi ikke tror på det er, fordi Apple tilbage i oktober 2012 lancerede iOS 6 og deres egen Maps version, som skulle være bedre end Google Maps. Det blev en fiasko og Apples Tim Cook måtte undskylde sig overfor de mange Apple brugere. Google lancerede 2 måneder senere (december 2012) Google Maps til iOS 6.

Læs også: Google Maps tilbage til iOS

Google Street View har eksisteret siden maj 2007.

kilde: Mashable