Bør Nokia skifte til Android?

Efter at have haft en succesrig 4 kvartal, spørge vi os, bør Nokia skifte til Android?
nokia android
Bør Nokia skifte til Android? - foto: Smartbite.dk

Efter en lang og smertefuld periode, har den tidligere største mobilproducent endelig formået at vende et overskud i 4. kvartal af 2012. Nokia har formået at opnå dette resultat, takket være Lumia 820 og flagskibet Lumia 920, som kører på Microsofts operativsystem Windows Phone 8.

Men nu kommer vi til den interessante del. Alle Lumia telefoner kører Windows Phone. Microsofts mobilstyresystem er i dag den tredjestørste mobil OS i verden, hvad angår markedsandel. Selvom Microsoft gør det godt med deres Windows Phone 8, så mangler der en wow-faktor.

Mobilproducenter Samsung, Sony, HTC, LG og Huawei har haft stor succes med Googles mobilstyresystem, Android. Så måske burde Nokia begynde at overveje, at producere smartphones med Googles styresystem.

Mange har foreslået, at Nokia skulle have valgt Android som sin vigtigste smartphone platform siden dag ét. Mange af disse mennesker har mere eller mindre ret til at tro det, da Windows Phone stadig betragtes som en gamble.

Men nu vil vi gerne spørge dig: Bør Nokia skifte til Android eller skal de fortsætte deres samarbejde med Microsoft?